Så inreder du trendigt 2021

Att hänga med i inredningstrender kan ibland vara väldigt svårt. Vad som är inne ändras konstant, vilket gör att det kan bli rörigt att hålla koll på vad som är inne nu. Om du skulle hänga med i varje liten trendsväng inom inredning skulle det kosta väldigt mycket, både i tid, energi och pengar.

Trenderna i år är väldigt inspirerade av naturen, men även av utlandet och minimalism. Eftersom de flesta suttit hemma betydligt mer än vanligt pga. den rådande pandemin tröttnar du snabbare på din inredning. Det är lätt hänt när du ser samma saker varje dag att det känns uttjatat efter ett tag.

Inred med liten budget

För att kostnaderna för din inredning inte ska bli skyhöga är det viktigt att du hittar en bra grund i hemmet att utgå från. Med en bra grund behöver du bara ändra få saker för att det ska kännas nytt och fräscht igen. Du hittar alla dekorationer du behöver hos varuhus1.se till ett väldigt bra pris. När du inreder med en liten budget kan det vara svårt att veta vad du ska fokusera på. Om du då har de stora möblerna i färger som passar till allt blir det så mycket lättare att hitta nya detaljer som piffar upp. När du ska hitta din personliga stil till en billig peng måste du vara kreativ. Det gäller att våga handla på second hand och ibland göra om saker du redan har hemma så att de känns som nya och fräscha.

Årets trender

När det gäller inredningstrender i år finns en färg som verkligen sticker ut, nämligen brunt. Både beige och grå som tidigare varit stort håller i sig men i år ska du även lägga till brun när du letar efter nya detaljer. Till årets inredningstrender kan du också räkna medelhavsstilen. I brist på solsemester har många svenskar valt att ta in semesterkänslan i hemmet med hjälp av gult, tegel, grova ytor, vintageporslin och skulpturer. Men som vanligt kommer det alltid vara inne med en tidlös inredning som känns modern och ren oavsett vilka trender som är inne för tillfället. Med en tidlös och stilsäker basinredning blir det dessutom oerhört mycket enklare och billigare att följa trender om du skulle vilja det.