Romantiska storstäder under alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag står runt knuten och på lördag är det dag igen att fira dagen som så många älskar men även så många avskyr. Att resa bort blir allt mer populärt och då vill vi helst till storstäder och äta god mat och bara fokusera på vår respektive.

För alla par som känner att ens relation börjar gå på slentrian kan en kärlekens dag vara precis vad man behöver. Man kan skämma bort sin kärlek med snygga kalsonger från Willie John, en bok, romantisk middag, eller så väljer man att fly den ruskiga vardagen och besöker en romantisk storstad.

Paris toppar storstadslistan

Många kärlekskranka varelser hoppar av glädje då kärlekens dag infinner sig på en lördag. Väljer man att boka en resa utomlands är det bra om man har framförhållning för att få en plats samt ett bra hotell. Och vill man besöka det mest populära resmålet ska man styra kosan mot Paris.

Under februaris kalla dagar är det lätt att man drömmer sig bort och då kan det vara enklare att unna sig en resa om man ser att den går i kärlekens tecken. Självklart ska singlar inte vara sämre utan det är absolut inget fel med att resa iväg ett glatt kompisgäng – eller varför inte resa bort ensam? Som singel är det mest nattliv och livet utanför hotellet som är av vikt, men reser man som ett kärlekspar kan det vara härligt att man kan lägga lite extra pengar på ett bra hotellrum om man vill hylla kärleken. Det finns många fina rum som sticker ut och som verkligen får en att komma i den rätta stämningen.

Men skalar man av allt så handlar det om att visa sin kärlek och det kan man även göra med tre små ord som är jag älskar dig.