Plumpa till dig med fillers

Har du som många andra försökt att plumpa upp läpparna med lip plumpers utan att nå något speciellt enastående resultat? Då kan det vara dags att ta till lite mer drastiska åtgärder som dessutom består. Med lite fillers blir dina läppar och andra områden i ansiktet mer voluminösa exakt där du vill.

Idag finns massvis av kliniker som utför fillers och botox i en kombo eller var för sig. Boka din behandling hos Inskinity och få fillers i Stockholm, Göteborg och Malmö med bästa resultat. Tänk även på att fillers kan sprutas in i kinder, haka och till och med för att fixa till någon ”buckla” på näsan istället för plastikoperation.

blond kvinna med vackra läpparOmråden att använda fillers på

Det finns många ställen på kroppen du kan spruta in fillers i. Det kan till exempel vara så att du har ett litet ärr efter en operation som ger ett skrovligt intryck i huden som du stör dig på. Istället för att behandla det med både det ena och det andra eller spruta in kortison, kan du fylla ut ojämnheterna med lite fillers. Tänk på att använda tunnare fillers såsom Skinbooster på områden med lite hudfett såsom fötter och händer. Om du använder en fillers till läpparna kan du lätt få knölar under huden som irriterar och ger ett ännu fulare resultat. Läpp-fillers går djupare in i huden och kan därför ha en tjockare konsistens.

Att tänka på när du gör fillersbehandlingar

Börja aldrig för snabbt när du ska förändra något med fillers. Det är bättre att ta det successivt och bygga upp det fyllda området i etapper. Dels kan huden annars reagera negativt eller du kan helt enkelt bli missnöjd med resultatet. Ofta är det också så att man blir storleksblind och tror sig se det nya resultatet med skepcism. Ta före och efterbilder innan du gör om behandlingen så att du verkligen ser vilken skillnad det gjort.