Förberedelser för en kväll på stan

 

En komplett utekväll på någon av stadens nattklubbar eller barer är det få personer som bara gör utan någon form av förberedelser. Vilka förberedelser man bestämmer sig för att göra kan skilja sig åt beroende på vad som är målet för kvällen. Kanske vill man hitta sin livspartner eller helt enkelt bara ha en riktigt lyckad kväll och rolig kväll med sina vänner. Men vilka är egentligen de nödvändiga förberedelserna? Följ denna guide så kommer du aldrig att misslyckas!

Den genomgående röda tråden är att, oavsett kvällens mål och syfte, att vara så fräsch och ren som möjligt, men samtidigt komma ihåg att det finns genvägar. Andedräkten bör vara fräsch och hålla för ett samtal på nära håll. Finns varken tid eller resurser till en genomgång med tandborste och tandkräm finns raggarnas alternativ, att ta en mundusch med valfri, lämplig produkt. Även om störst fokus ofta läggs på ens outfit bör man komma på att även lagret under räknas. Dags att byta veckans kalsonger alltså. Kontaktlinser är vad många föredrar under kvällen, dels för att inte riskera att ta sönder glasögonen men även för att verkligen se dem man pratar med, vilket kan vara riskfyllt om man skippar hjälpmedlet helt och hållet.

När de flesta av de personliga kriterierna är uppfyllda kan man slappna av något under resten av förberedelserna, som handlar om att komma i form och på gott humör. Fram med salta pinnar, chilinötterna och den svängiga musiken. Låt ditt sällskap svänga på rumpan som om morgondagen är ett lösaktigt rykte. Så länge man håller sig hel och ren med gott samvete kan kvällen helt enkelt inte bli något annat än lyckad.