Trenden i fokus

Att bära ett par snygga glasögon med tjocka bågar verkar onekligen ha blivit en het trend som är här för att stanna. Till och med dom som hellre bär linser i vanliga fall går och köper sig ett par snygga bågar att vara trendig i. Det verkar alltså inte längre spela någon roll huruvida man har problem med synen eller ej, ett par snygga glajjor ska man helt enkelt bara ha.

Samma sak kan gälla andra klädesplagg eller accessoarer. Det spelar alltså inte längre någon roll huruvida produkten fyller sitt syfte eller ej. Det enda som har betydelse är huruvida det är trendigt och rätt inte, först då så har man tänkt rätt. Man kan alltså utan tvekan konstatera att det här glasögonormar är ett begrepp som inte längre existerar. Det är verkligen ett minne blott.

Nedan följer några klassiska exempel på trender likt just dessa:

  • Skärpet – När skärpet blev trendigt handlade det sällan om att man höll på att tappa byxorna. Skärpet har helt enkelt kommit att bli en snygg accessoar som många inte kan leva utan. En klassisk produkt som gick ifrån att uteslutet vara praktisk till att man bar det för att det helt enkelt bara var väldigt snyggt.
  • Solglasögonen – Även detta ett plagg som från början var väldigt praktiskt instruerat. Solglasögon bar man för att man inte vill ha sol i ögonen och skada solen. Idag är ett par solglajjor en av sommarens hetaste accessoarer och utan dessa klarar man inte alla årstider.
  • Skor –  En klassiker när det kommer till accessoarer.  Ett praktiskt plagg som idag har oändliga variationer och utseende.