Bli snygg i backen!

Konsten att vara snygg i skidbacken är något som inte alla lyckas med. Faktum är att det kan bli väldigt svårt att vara både snygg och praktisk på en och samma gång. Då gäller det helt enkelt att man har ett tämligen bra sinne för mode och kläder i allmänhet, men kanske framförallt vad som krävs för att skidåkningen ska bli så bra och smidig så möjligt.

Steg ett för att vara lyxig och tjusig är att införskaffa snygga skidkläder från Marmot, något som sätter lite extra flärd i skidbacken. På sätt kan man vara både snygg och praktiskt samtidigt. Man får givetvis inte glömma saker som solglasögon eller annan skidutrustning som pjäxor och stavar. Det är trots allt saker som dessa som göra åkningen smidig på alla plan.

Man behöver alltså inte välja mellan att vara snygg och opraktiskt, eller ful och praktisk. Det finns faktiskt andra vägar att gå, vägar som nog lockar de flesta kvinnor där ute. För visst vore det väl ändå optimalt om vi alla kunde glida nerför backen och ha kul, samtidigt som vi är mitt i vårt esse? En bättre skidsemester än så får man nog leta efter.