Det perfekta håret

Att följa trender slaviskt är ibland ingen idé om man inte vill klippa en kort bob på våren för att sedan på hösten skaffa extensions för att långa med i trenden om långt och kvinnligt hår. Bara genom att läsa att hårvård är bland de populäraste kategorierna inom nyföretagande får man en uppfattning om hur viktigt vårt hår är.

”De tre populäraste branscherna var 2011 totalt liksom året innan hårvård, dataprogrammering och artistisk verksamhet, men det finns regionala skillnader. I Jämtlands län, där ökningen av nyföretagandet bland unga var som störst, med 52 procent från året innan, är ”övrig sportverksamhet” populärast hos de unga företagarna, följt av hårvård och artistisk verksamhet.”

Sköt håret rätt

Det sliter på håret när vi använder plattång, fönar det, kammar det eller bara sätter upp håret i en toffs. Att använda sig av produkter som skyddar håret – och att klippa sig med jämna mellanrum (ungefär var sjätte vecka) är livsnödvändigt för att behålla håret fräscht. Det finns även andra saker att tänka på som att du behöver använda hårinpackning någon gång i veckan, och denna innan ditt balsam som du ska ha i sist. Samt att du ska försöka att tvätta det så få gånger som möjligt. Det gäller även att du sköter håret rätt under sommarmånaderna då solens strålar sliter på håret och torkar ut det.

Shopping shopping

Att shoppa när du har ett snyggt och glänsande hår är mycket roligare. Och här hittar du bra rabattkoder som gör din shopping ännu bättre och billigare. Shoppa loss både kläder och bra hårprodukter.