Min första Sunseeker

Du kan få en begagnad Sunseeker Predator för strax under 10 miljoner kronor men vem kan visa upp sig i en gammal båt?
Du kan få en begagnad Sunseeker Predator för strax under 10 miljoner kronor men vem kan visa upp sig i en gammal båt?

Motorbåtar i all ära men du är inte het i marinan om du inte kommer i en Sunseeker. Gotland eller St Tropez spelar ingen roll, det är en Sunseeker som krävs för att du ska kunna visa dig utan att skämmas. Jag står inför ett ganska stort problem, jag har ingen och jag tror inte jag kan greja en innan sommaren.

Det finns egentligen bara ett problem med en Sunseeker, du får slanta upp över tio miljoner om du vill ha en. Nu ryms det visserligen en hel del i båten, man kan få ner tre – fyra jumboflaskor utan att det märks och man kan lätt sitta där och förfesta. En Sunseeker Predator som på bilden till höger är alldeles utmärkt men om man ändå måste hosta upp 10 miljoner spänn, vill man inte ha en båt som man faktiskt kan ha lite ordentliga fester på?

Nåja, jag ska i alla fall tipsa om James List. Det är där jag kommer hitta min båt i alla fall, jag tror att det är blocket för riktigt rika människor som gjort bort sig i bostadskraschen och då inte har råd med kaviar-räkningen. Du kan hitta riktigt mycket, riktigt lyxiga prylar. Allt från Jetplan och Yachter till märkesklockor och slott.

Bilden är tagen av Charlie Brewer och texten skriven av Immortal.ses egen Marie.